Program 2019

img

PROGRAM

All times are approximate and may be subject to changes.
Be sure to check the daily schedule as we get closer to the event or follow our Facebook page

FRIDAY  JUNE 21

14.00 Opening of Stalls: Kopan TakeAway, Yatai Foodtruck, Culture Workshops & Activities by Korean Community Association in Denmark, KTO info booth, IDO Tea, Kimchi & Co, Korean Language School, All in Kpop

14.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)

15:00 Korean B-Boyz and Sopung Musical Performance

15.30  Chef Demo

16.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)
Korean-Danish OX Quiz (Everyone can join! Win great prizes!)

17:00  Chef Demo

18.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)

19.00  Food Demo & Tastings

ALL DAY ACTIVITIES: Food Tasting, Tea-Ceremony, Hanbok Try-on, Face Painting, Writing Names in Korean, Product Sales.

20.00  Closing

SATURDAY  JUNE 22

10.00  Opening of Stalls: Kopan TakeAway, Yatai Foodtruck, Culture Workshops & Activities by Korean Community Association in Denmark, KTO info booth, IDO Tea, SuriSuri K-beauty (ONLY Saturday), Kimchi & Co, Korean Language School, All in Kpop

10.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)

11.00  Chef Demo

12.00  Official Opening Ceremony and Welcome Speech by the Embassy of the Republic of Korea

12:30 Korean B-Boyz and Sopung Musical Performance

13.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)
Taekwondo Performance and lesson by Lyngby Taekwondo Club

14.00  Chef Demo

14.30 Introduction to K-Beauty (Korean Skincare) and Product Demo

15.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)
Korean-Danish OX Quiz (Everyone can join! Win great prizes!)

15.30 Chef Demo

16.30 Sopung Musical Performance and Korean B-Boyz followed by B-Boyz Dance Workshop

17:00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)

ALL DAY ACTIVITIES: Food Tasting, Tea-Ceremony, Hanbok Try-on, Face Painting, Writing Names in Korean, Introduction to K-Beauty and Product Demo, Product Sales.

18.00 Closing

SUNDAY  JUNE 23

11.00   Opening of Stalls: Kopan TakeAway, Yatai Foodtruck, Culture Workshops & Activities by Korean Community Association in Denmark, KTO info booth, IDO Tea, Kimchi & Co, Korean Language School, All in Kpop.

11.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)

12.00 Korean B-Boyz and Sopung Musical Performance

12.30 Chef Demo

13.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)
Traditional Korean Rice Cake Making

13.30  Korean OX Quiz (Everyone can join! Win great prizes!)

14.00 Korean B-Boyz and Sopung Musical Performance

15.00  DIY Kimchi Workshop (1 hour)
K-pop Random Dance Event

15.30 Chef Demo

ALL DAY ACTIVITIES: Food Tasting, Tea-Ceremony, Hanbok Try-on, Face Painting, Writing Names in Korean, Product Sales.

16.00  Closing

Åbningstider/Opening Hours
Fre/Fri: kl. 14-20
Lør/Sat.: kl. 10-18
Søn/Sun: kl. 11-16