Om os

img

Copenhagen Kimchi Festival er foreningen bag Copenhagen Kimchi Festival, der finder sted hvert år i juni måned i TorvehallerneKBH.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til koreansk mad og kultur i Danmark samt fremme mødet mellem det koreanske og danske køkken.

Copenhagen Kimchi Festival er uafhængig af politiske, religiøse og kommercielle interesser.

 

Kontakt info: info@cphkimchifestival.dk

 

Om det koreanske køkken

Kimchi består af fermenterede grøntsager og findes i mange varianter, men er som oftest både spicy og syrlig.

Fermentering af madvarer er en traditionel teknik til konservering, men gæringen forlænger ikke blot holdbarhed, den gavner også fordøjelsen og øger optagelsen af vitaminer og mineraler.

Teknikken har de seneste år fundet vej til en lang række gastronomiske toprestauranter.

Det koreanske køkken er klassisk baseret på ris, nudler, tofu, grøntsager, fisk og kød. Sesamolie, soyasauce, ingefær, hvidløg og chilipasta er nogle af de mest almindelige smagsgivere i det koreanske køkken.

Baechu Kimchi

Photo by Korea Tourism Organization